Sevin Fatih Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin ilgi istek ve yeteneklerini dikkate alarak eğitilmelerini ve öğrenmelerini çağın ihtiyaçlarına cevap beceri ve özellikleri kazanmalarını sağlamak.Teknolojik gelişmeleri izleyip kullanabilmelerini toplumsal hayatın gerektirdiği bilgi ve görgüye sahip olmalarını çevresiyle olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını çok yönlü eleştirilere açık yaratıcı yapıcı milli ve manevi değerlere saygılı mantıklı düşünebilme becerisini kazanmış bireyler olmalarını sağlamaktır.

Misyon: 0

Isınma: Kömürlü Kalörifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 5059632030

WEB - https://sevinfatihortaokulu.meb.k12.tr

Adres - TÜRKSEVİN MAH. ŞABENLER SK. SEVİN FATİH İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 1 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Türksevin Köyü Binboğa-Çukurpınar yol ayrımı Afşin/KAHRAMANMARAŞ